Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!
Ingrediente
Pentru aluat:
>
300 g fฤinฤ
80 g zahฤr pudrฤ
100 g unt
->
2 ouฤ
ยฝ plic praf de copt
20 g cacao
puศin lapte
Pentru pandiศpan:
4 ouฤ
4 linguri zahฤr
4 linguri fฤinฤ
1 linguriศฤ rasฤ de praf de copt
Pentru cremฤ:
500 ml lapte
3 linguri fฤinฤ
250 g unt
2 plicuri zahฤr vanilat
250 g zahฤr
Mod de preparare:
Amestecaศi 300 g de fฤinฤ, 80 g de zahฤr pudrฤ, 100 g unt, 2 ouฤ, ยฝ plic de praf de copt, 20 g cacao ศi puศin lapte, apoi frฤmรขntaศi aluatul ศi coaceศi 2 foi din el.
Separat, preparaศi pandiศpanul cu 4 ouฤ: amestecaศi fฤina cu praful de copt, bateศi albuศurile spumฤ, adฤugaศi zahฤrul ศi continuaศi sฤ bateศi. Adฤugaศi gฤlbenuศurile ศi รฎncorporaศi uศor amestecul de fฤinฤ ศi praf de copt. Coaceศi รฎntr-un cuptor preรฎncฤlzit la 180ยฐC.
Fierbeศi 500 ml lapte cu 3 linguri de fฤinฤ. Frecaศi 250 g de unt cu 250 g zahฤr pudrฤ ศi 2 plicuri de zahฤr vanilat, apoi amestecaศi compoziศia cu crema fiartฤ.
Ungeศi prima foaie de cacao cu cremฤ, puneศi deasupra pandiศpanul, adฤugaศi alt strat de cremฤ, iar la final cealaltฤ foaie de cacao.
Presฤraศi zahฤr pudrฤ pe deasupra pentru decor.




