Secretele Gospodinei

Paste carbonara cu smantana si bacon

INGREDIENTE

400 g spaghete

250 g bacon

100 g ciuperci Champignion

2-3 catei usturoi

o ceapa medie

2 oua

300 ml smantana pentru gatit

sare

piper

1 lingura patrunjel tocat

4 linguri parmezan ras

MOD DE PREPARARE:

1. Pune pastele la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj (cca 8 minute, in apa clocotita, cu un praf de sare).

2. In rastimp, frige baconul in tigaie pana cand se rumeneste bine, iar alaturi pune ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si ciupercile taiate felii.

3. Cand ciupercile si-au schimbat culoarea, adauga smantana pentru gatit si ouale bine batute, imediat dupa.

4. Adauga parmezanul ras, patrunjelul si potriveste sosul pentru pastele carbonara de sare si piper.

5. Strecoara pastele si adu-le peste sos, apoi intoarce-le in sos pana cand sunt omogenizate.

6. Serveste pastele carbonara cu smantana presarate cu putin parmezan si cu piper macinat.

Sursa