Secretele Gospodinei

Masline pane umplute cu branza si usturoi

Maslinele pane umplute cu branza si usturoi sunt un aperitiv excelent dupa o reteta greceasca, ce merge servit de minune la petreceri, la gratar, inainte de preparatele principale si, in general vara.

INGREDIENTE

masline verzi fara samburi

120 g crema de branza

1 lingura patrunjel

1 lingurita pudra de usturoi

sare

piper

INGREDIENTE PENTRU PRAJIT:

un ou

faina

pesmet

ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

1. Combina crema de branza cu patrunjelul maruntit cat mai fin, o lingurita pudra de usturoi, sare si piper.

2. Pune compozitia obtinuta intr-un pos de ornat sau o punga alimentara mai groasa, careia ii tai putin din varf.

3. Umple maslinele verzi cu amestecul de branza, apoi da-le prin faina, prin oul batut si, in final, prin pesmet.

4. Prajeste maslinele pane in baie de ulei, cate 30-60 secunde pe fiecare parte, sau pana cand se rumenesc.

Sursa