Secretele Gospodinei

Inghetata de iaurt cu ananas si cocos (Pina Colada)

Prepara o inghetata de iaurt cu arome exotice, de ananas si cocos, ce te vor purta direct pe o plaja insorita. Dureaza maxim 20 de minute sa o prepari si garantat o vei savura cu pofta.

INGREDIENTE

280 g ananas congelat (taiat bucati)

2 linguri miere

60 g iaurt simplu

1/2 lingura zeama de lamaie

2 linguri cocos copt

MOD DE PREPARARE:

1. Rumeneste cocosul intr-o tigaie bine incinsa pentru cateva minute, pana cand devine usor auriu.

2. Da apoi prin robotul de bucatarie ananasul congelat, mierea, iaurtul si zeama de lamaie.

3. Incorporeaza si cocosul copt in compozitie, folosind o lingura. Da inghetata de iaurt cu ananas si cocos la congelator pentru minim 3 ore inainte de servire.

Sfaturi utile:
✽ Este foarte important sa adaugi cele doua linguri de miere, pentru o consistenta usor de servit.

✽ Daca vrei o inghetata cu iaurt mai cremoasa si cu un gust mai bogat, foloseste un iaurt mai gras, precum cel grecesc.

Sursa