Secretele Gospodinei

Dragi gospodine, iata o reteta fara coacere! Nu folosim absolut deloc cuptorul aragazului!

Astăzi vă prezentă un desert delicios, care se prepară extrem de repede. Toată familia va fi încântată de Tortul în straturi, cu vișine, iar tu nu va trebui să stai deloc lângă cuptor, deoarece nu trebuie să coci nimic.

De ce ingrediente ai nevoie: 700 gr vișine din compot, fără sâmburi, 700 ml suc de vișine, 200 gr zahăr pudră, 180 gr griș, 24 pișcoturi, 2 plicuri de budincă de vanilie, 700 ml lapte, 50 gr ciocolată cu lapte.

Cum se prepară?

1. Filtreaza sucul de visine. Daca nu ai proaspat facut, foloseste din sucul din compot. Trece-l prin sita.

2. Pune sucul la foc potrivit, impreuna cu zaharul.

3. Cand da in clocot, adauga grisul in ploaie. Amesteca in mod continuu. Lasa pe foc potrivit spre mare cam vreo 10 minute. Daca e prea lichida compozitia, mai pune putin gris.

4. Pune apoi visinele in mix si lasa sa fiarba 1-2 minute.

5. Transfera compozitia intr-o tava din sticla termorezistenta.

6. Acopera cu un strat de piscoturi.

7. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

8. Acopera piscoturile cu budinca pregatita. Ideal ar fi sa ai budinca destul de groasa, deci prea putin lichida. Niveleaza si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

9. Decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.

Loading...