Secretele Gospodinei

Cea mai frageda prajitura cu branza pe care am mancat-o pana acum! Iti las si tie reteta

Ingrediente:

Pentru blat:

150 gr faina

110 gr unt

1 lingurita praf de copt

cca 60 gr zahar

Pentru crema de branza:

400 gr branza de vaci

3 oua

1 pahar smantana

1 lingurita zahar vanilinat

60 gr zahar

stafide / fructe uscate (taiate marunt)

Mod de preparare:

1. Amesteca zaharul cu untul, ca sa obtii o compozitie omogena.

2. Amesteca praful cu faina, apoi pune-le peste compozitia cu unt si zahar. Omogenizeaza. Vei obtine o compozitie sfaramicioasa.

3. Paseaza branza cu o furculita sau cu ajutorul blenderului.

4. Pune smantana si galbenusurile peste branza. Omogenizeaza.

5. Mixeaza albusurile cu zaharul, pana in momentul in care obtii o spuma dense.

6. Pune spuma peste masa de branza, impreuna cu stafidele sau fructele uscate. Omogenizeaza.

7. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi pune in ea doua treimi din compozitie.

8. Acopera cu masa de branza, pregatita anterior, apoi cu restul aluatului.

9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 25-30 de minute.