Șnițele de pui la cuptor – Rețetă rapidă și gustoasă pentru șnițele fragede de pui
Ingrediente necesare:
-4 piepti de pui
-30 g muștar
-3 căței usturoi
-50 g maioneză
-40 g miere lichidă
-30 ml ulei
-condimentele preferate, verdeață, pentru decor
Mod de preparare:
Pentru marinadă, amestecăm muștarul cu mierea, cu maioneza, uleiul și cu usturoiul zdrobit.
Adăugăm și condimentele și amestecăm până la omogenizare. Curățăm, spălăm și uscăm carnea. O tăiem în felii subțiri pe care le frăgezim.
Punem feliile de carne în marinadă, amestecăm și dăm totul la frigider pentru 1 oră.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și așezăm feliile de carne în ea.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius, pentru 40 de minute aproximativ.