Vlăduța Lupău se află internată în spital. Nimeni nu știe ce are dar…. “într-o zi am să vă povestesc”

Interpreta de muzică populară, Vlăduța Lupău s-a internat în spital, dar nu spune ce are. Vedeta a postat pe Instagram două poze în care apare pe pat, în salon, cu o branulă la mână. Fanii sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate a cântăreței.

Vlăduța Lupău cu branula la mână

Vlăduța Lupău este internată la spital și promite că, la momentul potrivit, le va spune fanilor ei ce anume se întâmplă cu starea ei de sănătate. Tot ce a comunicat până acum a fost prin intermediul a două poze în care apare la spital, cu o branulă la mână.

Vlăduța Lupău s-a internat în spital. Nimeni nu știe ce are: “într-o zi am să vă povestesc”

Mulțumesc pentru mesaje! Sunteți minunați. Sunt bine și într-o zi o să vă povestesc despre ziua de azi, a scris interpreta de muzică populară pe Instagram.

Vlăduța Lupău s-a internat în spital. Nimeni nu știe ce are: “într-o zi am să vă povestesc”

Înainte de a se interna, Vlăduța Lupău a mers la un restaurant din Capitală. Soțul ei i-a fost alături la internare și îi este alături în continuare. Nimeni nu știe dacă Vlăduța se confruntă cu probleme de sănătate, sau va fi supusă unei intervenții de ordin estetic.

Cu privire la zvonurile care au circulat de-a lungul timpului, că ar fi fost pe la medicul estetician, artista a spus la un moment dat că …lumea vorbește.

Ah, lumea mai spune și că sunt frumoasă și că și asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbește! Celor care nu mă cunoașteți vă spun că sunt o fată cu codițe și cu zâmbetul pe buze!, a spus Vlăduța Lupău în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni la Antena Stars.

Pentru cine nu a auzit de ea până acum, Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Vlăduța cântă de la vârsta de 4 ani. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995.

Similar articles