Vestea tristă a fost dată de un apropiat al familiei! Este vorba despre Alexandru Arșinel!

Vești proaste despre Alexandru Arșinel. El și soția lui, Marilena, au fost internați în spital pe 20 aprilie, după ce s-au infectat cu COVID, la două luni de la vaccinarea cu serul de la Pfizeri. Au fost externați, însă starea actorului s-a înrăutățit.

Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la Institutul „Matei Balș” din Capitală, la doar câteva zile de la externare. Acesta s-ar fi simțit rău din nou, motiv pentru care a cerut ajutorul medicilor.

Alexandru Arșinel, din nou în spital

Deși s-a vaccinat anti-COVID, se pare că noul virus nu-i dă pace marelui actor. Se pare totuși că deși atât el cât și soția lui s-au infectat cu COVID, serul de la Pfizer i-a ajutat să nu facă o formă gravă la bolii.

„Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, a declarat atunci Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Deși s-au vaccinat și au primit îngrijiri medicale, se pare că vârsta înaintată, de 81 de ani, dar și starea precară de sănătate a marelui actor și-au spus cuvântul. Acesta a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Directorul Teatrului “Constantin Tănase” trece din nou prin momente dificile.

Citește și: Doliu în învățământ! Roxana Dobrițoiu, cancelarul general al Universității din Târgu Jiu, a murit la 43 de ani

De precizat este faptul că Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Vești despre starea de sănătate a actorului

Alexandru Lulescu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de revistă şi fost partener de scenă al regretatului artist Nicu Constantin, a declarat că speră ca marele actor să treacă și peste acest obstacol. Vasile Muraru l-ar fi anunțat că starea lui se îmbunătățește.

“Mă gândesc la naşul nostru, îndrăgitul meu coleg, Arşinel, care în aceste zile, sărăcuţul, se află pe patul de spital. Sper să treacă cu bine peste această încercare şi mă bucur că el şi soţia lui au reuşit să se vaccineze, la timp. Am înţeles că asta i-a ajutat, la vârsta şi la sănătatea lor. Alături de soția mea, Maria, ne rugăm în fiecare zi pentru ei. Sper să ne vedem sănătoşi cu toţii, cât mai curând. Am înţeles de la colegul nostru, Vasile Muraru, că situaţia e spre bine şi asta ne dă încredere, tuturor celor care-l iubim!”, a declarat acesta pentru impact.ro.

Similar articles