Pe 14 aprilie, la ora 9:00, Mircea Chiriă (70 de ani) a chemat Ambulanța, pentru că se simțea rău. Salvarea a ajuns în satul Tătărani și l-a luat. Se îmbrăcase curat, cu hainele bune și cu pantofii luați de curând, de la oraș, pe care spune că dăduse 240 de lei, și așa a fost transportat de autosanitara SAJ la Spitalul Huși. A ajuns la Primire Urgență, s-a decis internarea sa, iar o doamnă de acolo i-a luat bunurile personale, haine, pantofi, pentru a le depozita în siguranță la magazie, după cum e rânduiala. Omul a rămas în pijamale și în șlapi, ca orice pacient internat. După 7 zile de internare, pe 21 aprilie, nepotul pacientului Chirilă a fost chemat să îl ia acasă pe unchiul său: „Situația a fost și de râs și de plâns în același timp, vă spun sincer. Venisem să îl externez. I-au adus bunurile din magazie, s-a îmbrăcat, tot, dar când să se încalțe, ia papucii de unde nu-s. Am semnalat imediat situația și am cerut papucii. Ce ni s-a părut ciudat este că, brusc, toată lumea de acolo a sărit cu gura pe noi. Niște doamne asistente, infirmiere sau ce erau, spuneau că nu e adevărat că bătrânul a venit încălțat. Zic, doamnelor, cu să nu vină încălțat la Spital? Că Ambulanța l-a luat din centrul satului, iar până acolo el s-a dus pe jos. E o râpă, e noroi, cum să fi mers în șosete de acasă până la Ambulanță și apoi să fi venit așa la Spital? A avut pantofi. Unchiul meu spunea și el că a venit cu pantofi, erau negri, noi, dăduse 240 de lei pe ei. Unde sunt? tot întrebam noi. Personalul spunea că, nu, moșul a venit fără papuci. Noi am insistat. M-au dus în magazie, chipurile, să văd cu ochii mei că nu sunt, m-au purtat pe colo, pe colo. La un moment dat, una dintre doamnele asistente sau ce funcție are, ne-a arătat o hârtie pe care erau trecute bunurile unchiului meu, dar papucii, într-adevăr, nu erau menționați. Și ele spuneau că asta e dovada că el nu a avut papuci la internare. Zic, măi oameni buni, omul acesta nu a plecat la Spital în șosete. Ele însă o țineau pe-a lor” Când s-a uitat pe camerele de supraveghere, a rămas mască! Ce se întâmplase, de fapt, cu pantofii cei noi, de 240 de lei, ai lui Mircea

O situație de-a râsul-plânsul s-a petrecut în Huși, atunci când un pensionar de 70 de ani s-a externat din spital. Bătrânul a constatat cu mare șoc faptul că nimeni din personalul spitalului nu i-a mai înapoiat pantofii pe care îi avea la internare și, mai mult de atât, toți au încercat să-l mintă în față.

Mircea Chirilă are 70 de ani și este din Huși. Din cauza unor probleme de sănătate, pensionarul a fost nevoit să se interneze în spital, însă la externare și-a dat seama că a rămas fără pantofi.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, personalul medical a început să-i spună bărbatului că a venit, de fapt, desculț și că nu există nicio pereche de pantofi pe care să trebuiască să-i înapoieze.

„L-am luat acasă în șlapi. Cum era să-l iau?! Ne-au dat număr de înregistrare la plângerea adresată conducerii și au spus că se va face o anchetă. Papucii nu știu dacă-i mai vedem vreodată, dar măcar pe viitor să nu se mai întâmple și la alți pacienți așa ceva” a spus nepotul pensionarului.

Ce au descoperit pe camerele de supraveghere

După ce nepotul pensionarului și acesta au decis să verifice camerele de supraveghere, au constatat, în urma imaginilor vizionate, că bătrânul, exact așa cum bine știau, a intrat încălțat în spital. Cu toate acestea, nepotul lui Mircea Chirilă a refuzat să mai facă plângere la poliție, chiar dacă la începutul acestui an a trecut printr-o situație similară.

„Personalul spunea că, nu, moșul a venit fără papuci. Noi am insistat. M-au dus în magazie, chipurile, să văd cu ochii mei că nu sunt, m-au purtat pe colo, pe colo. La un moment dat, una dintre doamnele asistente sau ce funcție are, ne-a arătat o hârtie pe care erau trecute bunurile unchiului meu, dar papucii, într-adevăr, nu erau menționați. Și ele spuneau că asta e dovada că el nu a avut papuci la internare. Zic, măi oameni buni, omul acesta nu a plecat la Spital în șosete. Ele însă o țineau pe-a lor” a mai spus acesta.

Similar articles