Dragnea a rabufnit in fata judecatorilor: “Am stat destul aici”

Liviu Dragnea, fostul presedinte PSD, va ramane in inchisoare, dupa ce cererea sa de eliberare conditionata a fost respinsa de judecatori.

“Respinge ca neintemeiata cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixeaza termen dupa expirarea caruia propunerea sau cererea de liberare conditionata pot fi reinnoite la data de 27.06.2021.

In temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obliga petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 27.04.2021”, se mentioneaza in decizia instantei de judecata.

“Cred ca am stat destul in penitenciar. Va rog sa imi admiteti cererea. M-am reabilitat si cred ca pot face bine daca voi fi eliberat”, le-a spus Liviu Dragnea judecatorilor de la Judecatoria Sectorului 5.

Dragnea, audiat prin videoconferinta.

Fostul lider PSD a sustinut ca a platit prejudiciul, iar o sanctiune pe care a avut-o pe timpul detentiei i-a fost ridicata. De asemenea, Dragnea a mai spus ca el nu reprezinta un pericol pentru societate.

“Am stat destul aici, nu reprezint un pericol pentru societate si las la aprecierea dumneavoastra”, a spus Dragnea.

Decizia judecatorilor nu este definitiva si va fi atacata cu recurs de avocatii lui Liviu Dragnea.

Similar articles