Ultima Ora! Jador, a căzut la pământ. VEDETA a căzut de durere în timpul jocului de imunitate…

Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cea de-a doua imunitate a săptămânii. Traseul de astăzi este unul dificil care

îi pune pe concurenți în dificultate. Jador a suferit o accidentare puternică și a fost nevoie de intervenția medicului.

Cel de-al doilea joc de imunitate este o adevărată provocare atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici.

Traseul de astăzi este unul complex și dificil care i-a pus pe concurenți în dificultate, fiind nevoiți să se târască prin nămol.

În timpul jocului de imunitate Jador a suferit o accidentare și a fost nevoie de inervenția medicului.

Jador, accidentare gravă pe traseul de la Survivor România 2021

Jocul de astăzi este cel mai important duel pentru cele două echipe de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinici se luptă cu toate forțele în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.Echipa care va câștiga totemul de imunitate se va salva de la nominalizare.

Dacă la primul joc de imunitate traseul a fost exclusiv pe apă, de această dată concurenții au fost nevoiți să înfrunte nămolul. Faimoșii și Războinicii se târăsc prin nămol pentru a câștiga imunitatea pusă în joc.

Trasul este extrem de dificil și complex, între cele două echipe se dă o luptă crâncenă pentru a câștiga miza serii.

Pe traseu Jador a suferit o accidentare puternică, însă lovitura nu l-a oprit din a duce proba la bun sfârșit. Faimosul s-a târât pe coate până la proba de îndemânare și cu toată forța pe care o mai avea

a încercat să lupte până la capăt. Duelul dintre Jador și Andrei Dascălu a fost unul foarte strâns, dar care s-a finalizat cu victoria Faimosului.

Jador a adus punctul echipei sale, iar scorul a devenit de 4-5 pentru Războinici, Faimosul propulsând echipa mai aproape de scorul albaștrilor.

Jador a căzut la pământ de durere

Pe traseu Jador s-a accidentat, însă nu s-a oprit și a continuat proba până la capăt. După punctul adus echipei sale, Faimosul a căzut la pământ înregistrând dureri în zona spatelui, semn că s-a lovit pe traseu.

Medicul a intervenit imediat.

”Îl doare spatele.”, i-a pus Majda medicului.

Se pare că Faimosul a suferit o lovitură în timpul în care s-a târât prin nămol care i-a provocat dureri intercostale. Medicul i-a acordat primul ajutor și l-a ajuta să se repună pe picioare.

”De acolo, din nămolul ăla, de când am intrat, mă înțepa rău.”, i-a spus Jador doctorului.

Lovitura suferită de Jador pe traseu la obstacolul cu nămol nu a fost gravă, Faimosul a putut reveni pe traseu cu acordul medicului, nefiind o accidentare puternică. scrie kanald.ro

 

Similar articles