Povestea dramatică a femeii care a murit după ce a sărit de la etajul 6, pentru a scăpa de foc. Este cutremurător de la ce au pornit flăcările, de fapt…

UPDATE. Femeia a decedat în ciuda eforturilor medicilor. Incendiu de mari proporții într-un apartament din Constanța. O femeie a sărit de la etajul 6 după ce flăcările au curprins locuința sa. Pompierii au intervenit la fața locului. Incendiul a avut loc într-un bloc de pe Bulevardul Mamaia, lângă Spitalul Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu.

Incendiu în Constanța. O femeie a sărit de la etajul 6

A fost incendiu devastator la un apartament din Constanța. O femeie în vârstă de 57 de ani s-a speriat și a sărit de la etajul 6. Femeia a fost resuscitată timp de 40 de minute. Soțul ei a ieșit pe scara blocului și este în afara oricărui pericol.

Povestea femeii care s-a aruncat de la balconul în flăcări este tristă

Femeia care a căzut de la etaj a murit, în timp ce apartamentul îi lua foc. Abia apoi s-a aflat prin ce trecuse în ultimele săptămâni. Cu doar puțin timp în urmă, fiul său și-a pierdut viața, iar femeia, împreună cu soțul, obișnuiau să aprindă zilnic lumânări … De aici ar fi pornit totul.

Martor: ”A luat foc de la o lumânare, au ieșit afară, am înțeles de la soțul ei, care este proprietarul apartamentului. Dânsa s-ar fi întors ca să ia un laptop, n-a mai avut timp să iasă și a încercat pe balcon, probabil s-a agățat, a vrut să stea agățată și a alunecat”, conform Stirile Pro TV.

Sunt patru echipaje de Pompieri și trei de Ambulanță care au intervenit la fața locului. Din păcate, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale femeii.

„În aceste momente se intervine cu 3 autospeciale de stingere și cu o scară la un apartament situat la etajul șase dintr-un bloc cu șapte nivele. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Din păcate este și o victimă, o femeie, care în momentul de față se află în stop cardio-respirator. Avem trei ambulanțe la fața locului și îi acordă prim-ajutor medical proprietarei apartamentului”, a precizat ISU Dobrogea.

Nu se cunosc motivele pentru care pompierii nu au reușit să înalțe scara pentru ca femeia să coboare. Femeia de 57 de ani a sărit de la etajul 6 și s-a prăbușit în gol. Cel mai probabil s-a speriat atât de tare încât nu a mai avut răbdare să aștepte să primească ajutor. Ea a sărit în timpul în care pompierii erau deja în fața blocului.

Din păcate, femeia a murit, în ciuda medicilor care au resuscitat-o mai bine de 40 de minute. Ea s-a prăbușit în gol de la etajul 6, după ce a sărit de la balconul apartamentului său în speranța că nu va arde în incendiu.

 

Similar articles