Secretele Gospodinei

2 Uleiuri esentiale pentru a elimina tartru si a mentine dintii sanatosi!

A avea grijă de dinții noștri este extrem de important. De aceea, vă împărtășesc o modalitate naturală si minunată de a vă păstra dinții într-o formă excelentă.

Mulți medici spun că fluorul este complet sigur, dar există un număr semnificativ de studii care arată cu totul altfel. Ca și acest studiu efectuat de Harvard, care confirmă faptul că fluorura reduce IQ-ul copiilor.

Fluorul este peste tot, in principal în apa de băut. Recomand foarte bine un filtru de apă bun. Consumul de apă curată este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea dumneavoastră.

Gingiile mele au sângerat puțin în ultima vreme, așa că am început să cercetez modalități naturale de a le menține sănătoase. Și am aflat aceste 2 uleiuri esențiale care păstrează sănătatea gingiilor și dinților. Cea mai bună parte este că acestea sunt naturale și foarte eficiente.

Curățarea uleiurilor esențiale se dovedește a fi foarte eficientă în inhibarea plăcii. Un studiu privind efectul inhibitor al plăcilor de fluorură de amină si fluorură de staniu și uleiuri esențiale nu a evidențiat nici o diferență semnificativă în eficacitatea ambelor.

Deoarece clorhexidina determină colorarea dinților pe termen lung, uleiurile esențiale pot fi folosite ca o alternativă la clătirea cu clorhexidină. Uleiurile esențiale au demonstrat că dețin și activitate antimicrobiană.

Ulei de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai reduce efectiv infecțiile bacteriene, drojdiile si fungii. Acest ulei esențial, de asemenea, tratează infecțiile virale, dintre care multe sunt de vină pentru durerea dentară.

Uleiul de arbore de ceai este antibacterian, antifungic, antiviral și ameliorează simptomele gingivitei.

Cercetătorii de la Institutul de Stomatologie Preventivă și Microbiologie Orală din Elveția au studiat efectul uleiului de arbore de ceai asupra respirației urât mirositoare. Ei au concluzionat că uleiul de arbore de ceai scade coloniile bacteriene care cauzează halitoză, oferindu-vă o respirație mai proaspătă.

Ulei de cuișoare

Uleiul de cuișoare este unul dintre cele mai vechi remedii pentru durerea dentară. Multumita ingredientului eugenol, acesta a fost folosit de secole pentru a anestezia pacientii care sufera de dureri de dinti.

Eugenolul are și proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Mod de utilizare:

Trebuie să aveți aceste două uleiuri esențiale care păstrează tartrul și dinții sănătoși:. Asigurați-vă că cumpărați uleiuri esențiale de bună calitate. Este foarte important.

Puneti uleiurile esențiale direct în gingii dumneavoastra sau folosiți-le pentru a vă peria dinții. Puteți utiliza degetele pentru a vă masina ușor gingiile într-o mișcare circulară. Faceți acest lucru timp de aproximativ 2-3 minute.