Secretele Gospodinei

Minunata prajitura cu biscuiti si banane, fara coacere! Nu m-am lasat pana nu am terminat-o intr-o singura zi. Asa de buna e! Neaparat sa faci si tu reteta

Lista de ingrediente:

24 biscuiti simpli

24 biscuiti cu cacao

3 banane

500 gr branza dulce

125 gr unt

1 plic zahar vanilat

6 linguri zahar pudra

100 gr ciocolata pentru prajituri

putin unt pentru topit ciocolata

mici decoratiuni comestibile

Cum se prepara:

Amestecati untul, branza de vaci, zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul intr-un bol pentru a pregati umplutura.

Asezati o folie de aluminiu in tava in care urmeaza sa pregatiti prajitura si incepeti sa asezati biscuitii, alternand culorile. Unul simplu, unul cu cacao.

In acest fel formam baza prajiturii. Biscuitii se aseaza pe trei randuri.

Intindeti jumatate din crema de branza, dupa care asezati un alt strat de biscuiti. Mai intindeti un strat de crema si asezati bananele.

Asigurati-va ca bananele sunt subtiri pentru a putea monta prajitura destul de usor.

Folositi partile laterale ale foliei de aluminiu pentru a ridica prajitura.

Ansamblati prajitura in folia de aluminiu si dati-o la frigider pentru 2 ore. Va ramane la frigider pana cand crema este intarita si biscuitii inmuiatati. In acest fel va fi mai usor de taiat.

Topiti ciocolata impreuna cu putin unt. Imbracati prajitura in ciocolata si presarati decoratiunile. Se poate face si cu budinca de vanilie in loc de crema de branza.